Over Cleaning Partners Nederland

Over Cleaning Partners Nederland

Gestart vanuit de glazenwasserij hebben wij, Pascale en Ramon Moritz, onze expertises op reinigings-en schoonmaakvlak stap voor stap verder uitgebreid. Met trots bouwen wij, als tweede generatie Moritz, voort op het succes van de afgelopen 35 jaar.


Dat doen we samen met ons team van ervaren en gecertificeerde collega’s. Of het nu kantoorpanden, wooncomplexen, retailzaken of flatgebouwen zijn, wij staan met ons team voor u klaar om ook uw pand grondig te reinigen of schoon te maken. Dat doen we door heel Nederland, met onze geavanceerde apparatuur en jarenlang doorontwikkelde technieken.


Van daken, gevels tot trappenhuizen, geen uitdaging gaan wij uit de weg. We hebben ons over de jaren heen gespecialiseerd in glasbewassing, gevelbehandeling, hogedrukreiniging, damwandreiniging, schoonmaak bij oplevering en schoonmaak van openbare ruimtes in gebouwen.


Wij maken gebruik van onze eigen hoogwerkers, hogedrukapparatuur en wagens geschikt voor telescoopbewassing.

Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Ons toegewijde team is hooggekwalificeerd, met medewerkers die in het bezit zijn van een VCA VOL** certificering. Daarnaast hebben zij een SNA opleiding in schoonmaak gevolgd, waardoor we verzekerd zijn van een deskundige en secure dienstverlening.”


Schone gebouwen en tevreden klanten, daar doen wij het voor. Elke dag opnieuw.
Wij gaan ook graag bij u aan de slag, neem vrijblijvend contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf bel ons direct
0162 – 450 330