Schoonmaak bij oplevering van uw woning- of bedrijfspand

Schoonmaak bij oplevering van uw woning- of bedrijfspand | Cleaning Partners Nederland

Uw woning of bedrijfspand leeg en dan ook graag schoon opleveren? Dat kan. Wij bieden u de helpende hand. In overleg bespreken we uw wensen. Bij een oplevering kunt u denken aan het leeghalen en bezemschoon opleveren van een woning of bedrijfspand, zoals bij overlijden, uitzetting, faillissement, verhuizing, of gewoonweg vanwege tijdgebrek.

Voordat wij starten lopen wij samen met u de wensen door en zorgen wij ervoor dat de oplevering zo soepel mogelijk verloopt. Zodra wij uw woning of bedrijfspand leeg hebben gemaakt, maken wij het ook graag voor u schoon.

Ramen worden gewassen, deuren, randen en richels, sanitair en keuken worden gereinigd. Alles weer spic & span voor de nieuwe bewoner van uw huis of uw pand.
Ook zeer vervuilde woningen brengen wij weer in nette staat terug.

Uw woning of bedrijfspand spic en span opleveren?


Wat valt er onder schoonmaak bij oplevering?


De opleveringsschoonmaak wordt in de meeste gevallen aangevraagd door bouwbedrijven, maar Multi-Clean wordt hiervoor ook regelmatig ingehuurd door woningbouwverenigingen. Deze dienst kan gewenst zijn na de bouw of renovatie, maar bijvoorbeeld ook na een verhuizing. De staat waarin een woning of bedrijfspand hierna verkeert, bepaalt welke werkzaamheden er dienen te worden verricht.

Voorbeelden van werkzaamheden die onder de opleveringsschoonmaak vallen, zijn:

het verwijderen van sluiter-, cement-, verf- en kitresten;
het schoonmaken van ramen, ventilatieroosters, vensterbanken en kozijnen en het verwijderen van stickers die hierop nog aanwezig zijn;
het reinigen van de gevels;
het schoonmaken van het sanitair;
het reinigen / stofzuigen van harde vloeren en eventueel aanwezige vloerbedekking;
het verwijderen van nog aanwezige plastic beschermfolie van o.a. deuren en wandcontactdozen.
het laatste (bouw)afval verwijderen;
het stofvrij maken van het pand.


Uw bedrijf of huis verkopen?

Schoon en netjes is het meer waard. Kopers gaan nu eenmaal vaak op een eerste indruk af. Schoon opgeleverd betekent: meer kans op de huizenmarkt. Verkopende makelaars en speciale ‘verkoopstylisten’ zien ons graag komen!


Grote schoonmaak bij oplevering nieuwbouw of grondige verbouwing?

Wij zorgen dat heel het pand van top tot teen schoongemaakt is voordat u het pand wilt verkopen of gaat betreden. Denk aan: verwijderen cementsluiter, opruimen bouwstof, vloeren reinigen, kalkresten verwijderen van tegels, alle ramen weer helder en schoon dankzij professionele glasbewassing.

Omdat soms de huis-tuin-en-keuken schoonmaakmiddelen uit uw keukenkastje niet machtig genoeg zijn. Wij ontzorgen u van A tot Z en zorgen dat u pand of woning perfect schoon is en klaar is voor gebruik.

Waarom een ‘Schoonmaak bij oplevering’?

Het laten uitvoeren van een opleveringsschoonmaak door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kan veel aanleidingen hebben:

– Na verbouwing gebruiksklaar maken
– Nieuwbouwpanden schoon opleveren, zonder bouwvuil en resten stof, vuile vloeren en ramen
– Verhuizing of ontruiming, waarbij vuil naar voren komt dat eerder ‘onzichtbaar’ was
– Nieuwe huurder – zeker wanneer de vertrekkende huurder het huurhuis niet erg netjes heeft achtergelaten
– Leegstand – bij huizen of kamers die lang leeg hebben gestaan, om wat voor reden dan ook – en weer geschikt gemaakt moeten worden voor bewoning.

0162 – 450 330